![]() |
||
آقا این شعرو بچه که بودم شنیده بودم، نمیدونم با صدای کی بود، ولی بعضی قسمتاش از اون موقع تو یادم مونده بود، الآن به یه مناسبتی دوباره یادش افتادمو تو اینترنت جستجو کردم تا پیدا شد. بوخونین قشنگه: ادامه مطلب... :: به تاریخ پنج شنبه 92/1/29 ساعت 6:20 عصر
جناب آقای مهندس محمدرضا مزرعی *اگر بقیه دوستان هم رتبه عالی کسب کردند و ما بی اطلاعیم لطفا بفرمایید که مرقوم فرماییم.
کلیدواژه ها:
:: به تاریخ چهارشنبه 92/1/28 ساعت 5:36 عصر
سلام دوستان ثبت نام اینترنتی تهیه بن کتاب نمایشگاه تهران شروع شد. جهت اطلاعات بیشتر به ادرس زیر مراجعه کنید http://tibf.net/ ولی با این گرونی کتاب نمی دونم با 50 تومن دوتا کتاب میشه گرفت یا سه تا؟؟!!!!!!!
کلیدواژه ها:
بن کتاب(1)|
:: به تاریخ سه شنبه 92/1/27 ساعت 8:34 صبح
باخبر شدیم یکی از دوستان گرامی، آقای سید حسن موسوی، متأسفانه پدرشون رو از دست دادن. برای آقا سید و خانوادشون آرزوی صبر و تسکین داریم و برای پدرشون آرزوی مغفرت و همنشینی با حضرت صدّیقه ی طاهره سلام الله علیها. برای شادی روح این بزرگوار، فاتحه ای همراه صلوات هدیه می کنیم.
کلیدواژه ها:
:: به تاریخ پنج شنبه 92/1/22 ساعت 3:12 عصر
ایام فاطمیه را تسلست عرض می کنم میگن شما هرچی یا هر کی رو دوست داشته باشید بیشتر تو خواب می بینید (بماند که بیشتر خوابها از یادمون میره) ازطرفی گفته میشه حال احتضار و جان دادن شبیه حالت خوابه بنابراین به هرچی دل بسته باشی اونجا می بینی به عبارت دیگر هر چه را که آدمى به آن الفت گرفت و عادت کرد، در وقت مردن همان به خاطر او مىرسد و در نزد او متصّور مىشود......... اگر خدای نکرده الفت و عادت به گناه باشد....... و کسى که بیشتر شغل او مسخرگى و استهزاء باشد در آن وقت مشغول آن مىگردد. و همچنین در جمیع شغلها و عملهایى که در مدت عمر متوجه آنها بوده....... و اگر انس ما به قرآن و ائمه باشد و یا اگر فکر و ذکر ما همیشه خود خدا باشد موقع مرگ چه خواهیم دید پس کسى که بیشتر فکر و ذکر او در معصیت و گناه بوده بسا باشد که در وقت مردن، شهوت گناه بر او غالب، و دل او متوجه آنها باشد، و بر این حال قبض روح او شود. و این حالت، حجابى شود میان او و میان پروردگار. و کسانى که دل آنها به شهوات مایل، و معاصى و سیّئات بر ایشان غالب است به این خطر نزدیکاند، «اعاذَنَا اللّه سُبحانه منه» و بسا باشد که به واسطه الفت و عادت، صورت فاحشه در نزد او متمثّل مىشود و در آن وقت میل به آن مىکند، و به این خیال قبض روح مىشود، و به سوء خاتمه از دنیا مىرود. در این مقدار وقت، عملى دیگر که باعث شقاوت شود نمىتواند سر زند مگر افکار ردیّه که چون برق خاطف در گذرند. و در حدیث رسیده است که: «چون روح بنده مؤمن را بر خیر و اسلام بالا برند، ملائکه تعجب مىکنند و مىگویند: چگونه نجات یافت از دنیائى که نیکان ما در آنجا فاسد شدند».«» و از اینجا سرّ فرموده حضرت ظاهر مىشود که فرمودند: «مردم همه اهل هلاکتاند مگر علماء، و علماء همه اهل هلاکاند مگر عمل کنندگان به علم خود، و عمل کنندگان همه اهل هلاکتاند مگر مخلصین، و مخلصین هم بر خطر عظیم و در محل تشویش و بیماند».«» و به جهت این خطر عظیم و تشویش و بیم مرتبه شهادت در راه خدا مطلوب، و مرگ «مفاجات»،«» ناگوار است، زیرا که بسا باشد که مرگ مفاجات، در وقتى اتفاق افتد که خاطر آدمى ملتفت به فکر بدى باشد. و اما در شهادت در راه خدا، در حالى قبض روح مىشود که در دل بجز محبت خدا امرى باقى نماند، زیرا که: کسى به امر خدا و رسول رو به میدان کارزار مىآورد که مرگ را به جهت رضاى ایشان بر خود نوشته است. پس بر هر کسى لازم است که سعى کند که دوستى خدا بر دل او غالب باشد و هیچ چیز را از او دوستتر نداشته باشد تا در وقت مردن از این قسم سوء خاتمه نجات یابد.
اللهم عجل لولیک الفرج واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه
منبع: معراجالسعادة ج : 2 ص : 196
کلیدواژه ها:
مرگ(4)|
:: به تاریخ چهارشنبه 92/1/21 ساعت 8:44 صبح
امام خمینی عارفی در کسوت سیاست
در رابطه با آموزه های عرفانی و رابطه آن با سیاست در دو مرحله خدمت شما خواهم بود. ابتدا مروری بر اندیشه عرفانی سیاسی امام خمینی(ره) خواهیم داشت و در پست بعدی در رابطه با عدم جدایی عرفان از سیاست(که تقریبا بحث جدایی دین از سیاست را هم روشن خواهد کرد) مقاله زیر توسط دانشمند برجسته الکساندرکنیش نوشته شده است که توسط آقای محمد امجد ترجمه شده است. منبع:http://iranianstudies.org
کلیدواژه ها:
:: به تاریخ دوشنبه 92/1/19 ساعت 7:33 عصر
رسول خداصلی الله علیه و آله و سلّم می فرمایند: مَثَلُ الْجَلیسِ الصَّالِحِ مَثَلُ الدَّاریِّ؛ إنْ لَمْ تَجِدْ عِطْرَهُ، عَلِقَکَ ریحُه همنشین شایسته مانند عطرفروش است؛ جامع الأخبار (شعیری)،ص183 پ. ن:
کلیدواژه ها:
عکس(27)|
:: به تاریخ دوشنبه 92/1/19 ساعت 12:10 صبح
چیزی نمیگم بریم ادامه مطلب...
کلیدواژه ها:
خاطره(55)|
:: به تاریخ شنبه 92/1/17 ساعت 10:35 عصر
مرحوم حجتالاسلام میرزا تقی زرگری (قدس سره) به خاطر انسی که با عاشق دلسوخته و عارف صاحبدل مرحوم حاج ملا آقا جان زنجانی (رحمت الله) داشتند حالات و روحیات آن مرحوم را به روشنی به تصویر میکشیدند. روزی تعریف کردند: حاج ملا آقا جان در سفری به عتبات، با سر و وضعی بسیار آشفته و با پای برهنه و بسیار بیدلانه طی طریق میکردهاست. در اثنای راه به دشت همواری میرسد و همین که میخواهد از کنار جالیزی عبور کند، دهقان سالخورده عربی که سرگرم آبیاری بوده و به او نهیب میزند که: تو کیستی و با این سر و وضع در اینجا چه میکنی؟ ! میگوید: من عاشق و دلباخته مولایم حسین بن علی (علیه السلام) هستم و بیدلانه به زیارت او میروم .دهقان سالخورده با شنیدن پاسخ حاج ملا آقاجان ، بیل خود را بر میدارد و به او میگوید: ادعای بزرگی کردی! باید ثابت کنی که عاشقی! میپرسد: چگونه؟! میگوید: در میان عاشق و معشوق حجاب و فاصلهای نیست. از همین جا که ایستادهای به محبوب خود سلام کن اگر جواب سلامت را دادند که هیچ و گرنه با همین بیل ادبت خواهم کرد! حاج ملا آقاجان لحظاتی به فکر فرو میرود و برای آنکه طرف را بیازماید به او میگوید: تو که این پیشنهاد را به من میکنی، این آمادگی را در خود میبینی؟ !مرد عرب جواب میدهد: من که ادعایی نکردهام تا آن را ثابت کنم، تو باید ادعای خود را ثابت کنی نه من! که: البینه علی المدعی، ولی با این وجود سلامی میکنم، شاید جواب سلام مرا دادند !و بعد تیمم میکند و رو به قبله میایستد و میگوید: السلام علیک یا ابا عبدالله ! السلام علیک یا ابا عبدالله! بابی انت و امی یا مولای! حاج ملا آقاجان میگوید که من جواب سلام خود را نشنیدم ولی آن پیر مرد عرب که شکسته دلی مرا دید با لحنی نصیحت آمیز به من گفت:
کلیدواژه ها:
:: به تاریخ جمعه 92/1/16 ساعت 10:20 عصر
سلام و ادب.یکی از ظلم ها و خیانت های تاریخ نویسان و برخی اهل قلم در طول تاریخ به خصوص دهه های اخیر نسبت به پیامبر رحمت (ص) می باشد که به بهانه های مختلف از جمله منافع مادی و اسلام ستیزی شبهات و دروغ هایی را در کتب خود نوشته و یا شخصیتی همچون طبری بدون هیچ فکر و منطق و استدلالی برخی از این اراجیف را در کتاب خود وارد کرده است.ریشه این تهمت ها و دروغ پردازی ها و درج آن ها در کتب معروفه حتی برخی از مهم ترین کتب حدیثی بعد از قرآن مربوط به امویان می باشد که انشاالله در پست های بعدی نقل های امویان را ذکر خواهم کرد. در این پست نظریات دانشمندان جهان در مورد شخصیت پیامبر رحمت(ص) را مرور خواهیم کرد.
کلیدواژه ها:
:: به تاریخ شنبه 92/1/10 ساعت 11:31 عصر
|
||
[ طراحی قالب اصلی : روزگذر ] [ Weblog Original Themes By : roozgozar ] [ ویرایش قالب : رفقا ] |